Εξομολογήσεις Παράπονα

Διακοπές στο μέρος που μεγάλωσες!

scared-woman-in-car
mm
Γράφτηκε από Ηλίθια.τζιαρ

Διακοπές και μόνο που ακούς την λέξη ένα χαμογελάκι κολλάει στο πρόσωπό σου και όλα φαντάζουν υπέροχα!

Τι συμβαίνει όμως αν το μέρος που πρόκειται να επισκεφτείς είναι και αυτό που μεγάλωσες;  Εκεί πέρασες το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου. Εκεί βρίσκονται οι φίλοι και οι γνωστοί σου. Εκεί είναι οι γονείς σου και όλο σου το σόι!

Έχεις όμως μερικές μέρες διαθέσιμες να γλυτώσεις από την καθημερινότητα , την δουλειά και την ρουτίνα και είσαι διατεθειμένος να τις περάσεις με τα άτομα που αγαπάς! 3 μέρες όλες και όλες ετοιμάζεις βαλίτσες με τα βασικά!

Ρούχα για όλες τις περιστάσεις! Casual ρούχα για πρωινό καφέ με την φίλη σου την Πίτσα! Σεμνά ρούχα για φαγητό στην Θεία σου την Νίτσα! Ένα τζινάκι και ένα μπλουζάκι για επίσκεψη στον παλιό συνάδελφο τον Τάκη! Σέξι ενδυμασία για ποτό και χορό με την Μίνα, την Τίνα και την Νίνα.  Άνετα παπούτσια για περπάτημα στο κέντρο! Γόβες για όλες τις περιστάσεις! Μπότες μη βρέξει κιόλας.

Αν δεν μου αρέσουν εκείνη την ώρα αυτά που έχω διαλέξει να φορέσω; 3ο, 4ο, 5ο…20ο  σετ για να είμαστε σίγουρες.  Αφού τελικά φορτώνεις την ντουλάπα στο αυτοκίνητο ξεκινάς περιχαρής.

Το αποτέλεσμα γνωστό και πάντα το ίδιο! Ούτε τους μισούς δεν προλαβαίνεις να δεις! Η διασκέδαση και οι βόλτες με φίλους μετατρέπονται ξαφνικά σε αγώνα δρόμου. Καθόλου χρόνος για χαλαρές βόλτες στο κέντρο και για ψώνια. Την ώρα του αποχαιρετισμού η μανούλα κλαίει με μαύρο δάκρυ! Εσύ νιώθεις πιο εξαντλημένη από ποτέ. Η Μίνα, η Τίνα, η Νίνα, ο Τάκης, ο Λάκης, η θεία σου η Νίτσα και όλο σου το σόι με παράπονα που δεν τους είδες αρκετά.

Κάπως έτσι είναι η διακοπές στο μέρος που μεγάλωσες. Τώρα που το σκέφτομαι… Ας το καλό την επόμενη φορά θα πάω Πήλιο. 💋 μουτς!!!

About the author

mm

Ηλίθια.τζιαρ

Hello every body! Με φωνάζουν ηλίθια.τζιαρ το γιατί δεν το έχω καταλάβει.... ακόμα τουλάχιστον! Κάτι ήθελα να πω αλλά δεν το θυμάμαι τώρα, θα το θυμηθώ αργότερα και θα στο πω!! μουτς...!!!

3 Σχόλια

  • Βέβαια έρχεται και η ώρα που δεν σε νοιαζουν όλα αυτά, παίρνεις το βαλιτσακι – χειροποσκευη, πηγαίνεις για λιγότερες μέρες και βλέπεις αυτούς που πραγματικά θέλεις. Χωρίς να σε ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας!!! Προσωπική εμπειρία κορίτσια μετά από χρόνια ταλαιπωρίας… Τα φιλιά μου!!

  • Τζελα Δελαφράγκα! Πάντα πιο έμπειρη πάντα πιο μπροστά! Για αυτό με τρελαίνεις…. 💋💋💋τρία μουτς για σένα!

  • Πως να μη σας ακούσω και τις δυο σας όταν ξέρω πως η χειραποσκευή είναι προέκταση του χεριού σας…και πολυ σας ζηλεύω για τις εξορμίσεις σας…❤ you

Leave a Comment