Συμβουλές

Διαφορές μεταξύ
Τράνς, Τραβεστί και Cross

img_2054_0
mm
Γράφτηκε από Ηλίθια.τζιαρ

Σε μια πρόσφατη περιήγηση στον κόσμο του διαδικτύου έπεσα πάνω στο όρο Crossdresser (ΚρόςΝτρέσερ). Δεν είχα ιδέα τι θα πει αυτό. Έτσι αποφάσισα να κάνω μια έρευνα για το ποιοι είναι αυτοί που τους αντιπροσωπεύει  ο όρος Crossdresser. Μέσα από αυτή την αναζήτηση, λοιπόν, είδα ότι υπάρχει μεγάλη σύγχυση μεταξύ  των Τράνς, Τραβεστί και Cross. Δεν είναι λίγοι που μπερδεύουν την σημασία τους.

Για να μην σας κουράζω ας τα δούμε ένα-ένα ξεχωριστά.

Οι τραβεστί άνδρες θέλουν να είναι άνδρες και οι γυναίκες τραβεστί θέλουν να είναι γυναίκες. Πρόκειται για άτομα που δεν θέλουν να κάνουν παρεμβατικές αλλαγές στο σώμα τους!  Οι τραβεστί επιλέγουν στην καθημερινότητα τους να υιοθετήσουν συνήθειες ή εμφάνιση του αντίθετου φύλου, έχοντας όμως όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του φύλου τους.

Αντίθετα, οι τρανσέξουαλ πιστεύουν ότι θα έπρεπε να ανήκουν ή ακόμα και ότι ανήκουν στο αντίθετο από το βιολογικό τους φύλο. Οι τρανσέξουαλ συνήθως θα προχωρήσουν και σε αλλαγές στο σώμα τους, έτσι ώστε να πλησιάζουν περισσότερο στο επιθυμητό κοινωνικό τους φύλο.  Όπως ορμονοθεραπεία, ανάπτυξη του στήθους, ακόμα και να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου

Οι Crossdressers είναι εκείνοι που έχουν την επιθυμία να ντύνονται όπως το άλλο φύλο με σκοπό τη σεξουαλική διέγερση. Τις περισσότερες φορές το βλέπεις σε άντρες που θέλουν να ντύνονται γυναίκες χωρίς απαραίτητα να θέλουν να επισημοποιήσουν την αλλαγή φύλου στην καθημερινή τους ζωή.

💋 μουτς!

 

About the author

mm

Ηλίθια.τζιαρ

Hello every body! Με φωνάζουν ηλίθια.τζιαρ το γιατί δεν το έχω καταλάβει.... ακόμα τουλάχιστον! Κάτι ήθελα να πω αλλά δεν το θυμάμαι τώρα, θα το θυμηθώ αργότερα και θα στο πω!! μουτς...!!!

Leave a Comment