Συμβουλές

Ερωτήσεις του μυαλού…

path-1

Πολλές φορές νιώθεις μπερδεμένη. Δεν ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος και το χειρότερο είναι πως στο καθετί βάζεις ταμπέλες. Αυτό είναι σωστό, όχι αυτό είναι λάθος.

Ε λοιπόν δεν υπάρχει σωστό και λάθος υπάρχει το νιώθω. Τι νιώθω κάθε φορά να πράξω που θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα.

Όταν όμως όλα είναι μπερδεμένα μέσα στο μυαλό σου και δεν βρίσκεις πουθενά ικανοποίηση και το μόνο που υπάρχει είναι απλά ένα κενό τότε τι…?

Τότε άρχισε τις ερωτήσεις στον εαυτό σου. Όλων των ειδών τις ερωτήσεις ρώτα μέχρι να βαρεθείς. Ακόμα και αν μέσα σου επικρατεί ο φόβος μπες μέσα σε αυτόν.

Απαντήσεις στην αρχή δε θα παίρνεις αλλά θα ενεργοποιήσε δεν θα μένεις στάσιμη. Θα νιώθεις ίσως και θλίψη,  ίσως πόνο αλλά θα υπάρχει ανταπόκριση από τον εαυτό σου και έτσι ίσως σιγά σιγά όλα να ξεδιαλύνουν και να βρεις προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πας. Τι είναι αυτό που σου προκαλεί το κενό και σιγά σιγά θα αρχίσει να το γεμίζεις.

❤ you all

About the author

mm

Πρίνσες Αφρούλα Ντολόρες

Ονομάζομαι Πρίνσες Αφρούλα Ντολόρες! Λατρεύω το τσιγάρο και ποτέ μα πότε δεν λέω όχι σε μια κρύα μπυρίτσα! Mείνετε συντονισμένοι για τα υπόλοιπα!!
❤ you all...

Leave a Comment