Πικάντικα Συμβουλές

Λίπανση για περισσότερη απόλαυση!

1c1cb78eb8339339ad8df1367b2919e4
mm
Γράφτηκε από Ηλίθια.τζιαρ

Καλά καταλάβατε κορίτσια μου θα μιλήσουμε για το γνωστό λιπαντικό! Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες από σας θα ορκιζόσασταν ότι δεν το χρειάζεστε και πως όλα εκεί κάτω λειτουργούν….υγρά και υπέροχα! Όσο δίκιο να έχετε θα σας πω και εγώ με την σειρά μου πόσο λάθος κάνετε…  Μην αρνείστε λίγο έξτρα απόλαυση!

Με την χρήση λιπαντικού δημιουργεί εξ αρχής αίσθηση παρόμοια με αυτή όταν είστε σούπερ διεργεμένη.  Έτσι λοιπόν με ένα μαγικό τρόπο σας κάνει να νιώθετε πολύ πολύ γρήγορα ερεθισμένη.

Αν ακόμα δεν σας έχω πείσει θα σας πω και ένα τελευταίο. Τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας έχουν δείξει ότι όσες δήλωσαν ότι είναι σεξουαλικά ικανοποιημενές δήλωσαν παράλληλα και ότι χρησιμοποιούν λιπαντικό! Τώρα θα σας αφήσω να το σκεφτείτε λίγο!

💋 Μουτς!!

 

About the author

mm

Ηλίθια.τζιαρ

Hello every body! Με φωνάζουν ηλίθια.τζιαρ το γιατί δεν το έχω καταλάβει.... ακόμα τουλάχιστον! Κάτι ήθελα να πω αλλά δεν το θυμάμαι τώρα, θα το θυμηθώ αργότερα και θα στο πω!! μουτς...!!!

3 Σχόλια

  • Πολύ σωστά τα λες φίλη μου!!! Κ ας μην ξεχνάμε τα παιχνίδια που μπορούμε να κάνουμε με τα λιπαντικα και στις…. Πιο πίσω καταστάσεις… Νομίζω ότι με την χρήση του θα το απολαύσετε εξίσου!! Τα φιλιά μου!!

Leave a Comment