Παράλογα Συμβουλές

ποζεριά
από το αγγλικό pose (= κάνω επίδειξη):

Anger-in-the-Workplace-Men-vs.-Women-Unequal-rage_knowledge_standard
mm
Γράφτηκε από Ηλίθια.τζιαρ

 Ποζεριά από το αγγλικό pose (= κάνω επίδειξη). Με άλλα λόγια η πράξη που γίνεται με επιδεικτική υπερβολή και αποσκοπεί στο να τραβήξει την προσοχή των άλλων.

Πραγματικά είναι ότι συχαίνομαι περισσότερο στους ανθρώπους. Ζούνε ανάμεσα μας και είναι εκείνοι που με την πρώτη ευκαιρία θα σου κάνουν επίδειξη τα λεφτά τους, τις γνώσεις τους, την γκόμενα τους και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Ειδικά άντρες τύπου «είμαι εγώ και άλλος κανένας» θα έπρεπε να είναι είδος υπό εξαφάνιση. Άντρες που με το που κάτσουν στην παρέα, πετάν τα κλειδιά της Mercedes στο τραπέζι.

Λοιπόν άκου προσεκτικά, ο μόνος που βρήκε γυναίκα με την ατάκα Πάμε μια βόλτα με την Πόρσε πρέπει να ήταν ο Μάνθος από το Κωνσταντίνου και Ελένης.

Είναι και εκείνος ο τύπος άντρα που με το iphone 6 στο χέρι, μπροστά στον καθρέφτη επιδεικνύει τους ατελείωτους κοιλιακούς του. Σε αυτούς ειδικά θέλω να πω «Πολύ ωραίοι οι κοιλιακοί δεν λέω αλλά μήπως θα έπρεπε να επικεντρωθείς λίγο παρακάτω; ».

💋 μουτς!

 

About the author

mm

Ηλίθια.τζιαρ

Hello every body! Με φωνάζουν ηλίθια.τζιαρ το γιατί δεν το έχω καταλάβει.... ακόμα τουλάχιστον! Κάτι ήθελα να πω αλλά δεν το θυμάμαι τώρα, θα το θυμηθώ αργότερα και θα στο πω!! μουτς...!!!

Leave a Comment