Πικάντικα

Ανάστημα… Μεγάλο ή μεσαίο;

aaaaaa (2)
mm
Γράφτηκε από Τζέλα Δελαφράγκα

Το προαιώνιο ερώτημα…… Ποιο???? … Ποιο ανάστημα τελικά είναι το καλύτερο?? Το μεγάλο η το μεσαίο??

Και δεν αναφέρομαι στο ύψος αλλά στον ανδρισμό. Νομίζω ότι απασχολεί άντρες και γυναίκες εξίσου. Από την μία για να πάρουν την επιβεβαίωση τους από την άλλη για να ικανοποιηθεί η ακόρεστη γυναικεία επιθυμία για σεξ.

Εεεε λοιπόν φίλες μου έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι καλύτεροι και αυτοί που μας προσφέρουν τις περισσότερες στιγμές στο παράδεισο είναι οι λιγότερο προικισμένοι. Και δεν μιλάω για τους πολύ κοντούς!!! Θα με ρωτήσει ίσως κάποιος γιατί….

gagagaggaΗ απάντηση είναι γιατί προσπαθεί να μας προσφέρει πολλά περισσότερα, ασχολείται με μέρη του σώματος πολύ σημαντικά για την ολοκλήρωση, είνα ιδραστήριος και προσωπικά μου αρέσει να μην έχει αυτό το τουπέ του μεγάλου… Αναστήματος!!!

Και σας πληροφορώ ότι την ίδια άποψη έχει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών εκεί έξω. Μεγάλο βέβαια θέμα πάω να αρχίσω και δεν θέλω να κουραστούμε από τώρα…. οπότε φίλες μου θα επανέλθω δριμύτερη λίαν συντόμως. Τα φιλιά μου!

 

About the author

mm

Τζέλα Δελαφράγκα

Ονομάζομαι Τζέλα Δελαφράγκα μα δεν έχω φράγκα! Αγαπώ την Μόδα και το κους-κους! Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία! τα Φιλιά μου!!!

1 σχόλιο

  • Αγάπη σε όλους τους άνδρες! Ακόμα και σε αυτούς τους «κοντούς». Μην νομίζεις και αυτοί εξ ασκούν και τελειοποιούν τεχνικές βασισμένες στην γλώσσα! Παίζουν την ικανοποίηση μας…. Στα δάχτυλα! Έτσι δεν μένει κανενας παράπονεμένος! Καταλάβατε τι θέλω να πω! Ε καλά μου κορίτσια; μουτς 💋

Leave a Comment