Συμβουλές

Δεν έχω τίποτα να χάσω….

tumblr_mrivr6CyQX1rokgx0o1_500
mm
Γράφτηκε από Τζέλα Δελαφράγκα

Είναι φορές που η ζωή και οι επιλογές που κάνουμε καθημερινά σε όλες τις πτυχές της μας φέρνουν αντιμέτωπους με διλήμματα…

Στη δουλειά, στα ερωτικά, στις συναναστροφές με τους γύρω μας ερχόμαστε κυρίως μπροστά στο δίλημμα να αφεθώ; Να εμπιστευτώ τον άλλο; Να του δώσω την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει; Κάποιος μπορεί να πει ότι το να είσαι πιο κλειστός και να κρατάς τις άμυνες σου σε προστατεύει από πολλά και κυρίως από το να πληγωθείς. Και εν μέρει συμφωνώ με αυτό.

Και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το χώρο εργασίας, όπου είναι καλό να είμαστε προσεκτικοί …. Άλλα φίλοι μου ειδικά στις περιπτώσεις που δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα γιατί δεν κάνουμε τελικά αυτό το βήμα; Τι είναι αυτό που φοβόμαστε τόσο; Πιστεύω αγαπημένοι μου ότι σαν άνθρωποι είμαστε γεννημένοι εξερευνητές και μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά προς το άγνωστο. Και αν χάσουμε λίγο χρόνο τι έγινε τελικά;

Και αν αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους να νιώσουν; Τι έχουμε να χάσουμε; Φίλοι μου μόνο έτσι ζούμε, νιώθοντας, ρισκάροντας και κυρίως αφήνοντας το φόβο πίσω μας. Τολμήστε λοιπόν και δείτε ένα καινούργιο κόσμο συναισθημάτων να ξετυλίγεται μπροστά σας.
Τα φιλιά μου!!

About the author

mm

Τζέλα Δελαφράγκα

Ονομάζομαι Τζέλα Δελαφράγκα μα δεν έχω φράγκα! Αγαπώ την Μόδα και το κους-κους! Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία! τα Φιλιά μου!!!

Leave a Comment