Συμβουλές

Μην είσαι το ίσως κανενός…

Banner_Maybe-One-Day
mm
Γράφτηκε από Τζέλα Δελαφράγκα

Αγαπημένοι μου φίλοι, η λέξη ίσως κατά το λεξικό εκφράζει την πιθανότητα ή και την αμφιβολία και ξεκινώντας με αυτό σαν δεδομένο το να είσαι ένα ίσως για κάποιον με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι δεν είναι καλό….

Τι σημαίνει όμως αυτό; Το να είσαι ένα ίσως; Είναι μια κατάσταση που σιχαίνομαι και που είναι τουλάχιστον άβολη για όλους…

Ίσως να σε θέλει, ίσως να σε σκέφτεται, ίσως να σε πάρει τηλέφωνο, ίσως βρεθείτε, ίσως σε βλέπει όπως θα ήθελες… Σοβαρά τώρα αυτό θέλουμε;; Γιατί σίγουρα δεν το αξίζουμε! Να είμαστε αιχμάλωτοι της πιθανότητας ή της αμφιβολίας κάποιου…

Ακόμα και όταν είμαστε τρελαμένοι με κάποιον, ακόμα και όταν πιστεύουμε ότι αυτό το λίγο είναι το μόνο που μπορεί να μας δώσει, μην αρκεστείτε ποτέ σε κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει και αυτό είναι όλο το πακέτο… Να είστε ένα ναι, ναι σε αισθήματα, ναι σε δοτικότητα, ναι σε ότι σας γεμίζει και σας κάνει ευτυχισμένους.

Ξέρω πολύ καλά ότι είναι δύσκολο στα λόγια φίλοι μου αλλά μήπως ήρθε η ώρα να το κάνουμε και πράξη;

Τα φιλιά μου….

About the author

mm

Τζέλα Δελαφράγκα

Ονομάζομαι Τζέλα Δελαφράγκα μα δεν έχω φράγκα! Αγαπώ την Μόδα και το κους-κους! Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία! τα Φιλιά μου!!!

Leave a Comment