Εξομολογήσεις

Όταν σε πρωτοείδα!!!

pinky-love

‘Οταν σε πρωτοείδα μου πέρασες αδιάφορος.’Ισως γιατί δεν ήσουν του γούστου μου, ίσως γιατί δεν έπρεπε να παρατηρήσω κάτι παραπάνω…

Σε εσένα όμως δε πέρασα απαρατήρητη κι έτσι σιγά σιγά άρχισες να έρχεσαι πιο κοντά μου να με τραβάς στον κόσμο σου.Χωρίς να θέλω, χωρίς να πρέπει σε ερωτεύτηκα. Ερωτεύτηκα το τρόπο σου, το χαμόγελο σου, τα μάτια σου. Αυτά τα μάτια που όποτε και να κοίταζα ήξερα ακριβώς τι ήθελαν να μου πουν.

Από τότε ήθελα να παγώσουμε το τρελό σήμερα, να αρνηθούμε για λίγο τις ζωές και τις καθημερινότητες μας, τα πρέπει και  τα δεσμά που μας κρατάνε εκεί.

Δε βάσισα τίποτα δικό σου πάνω σε έννοιες κοινές. Μερικές στιγμές μου αρκούσαν. Μου αρκούσε το λίγο σου κι ας σου φαίνεται παράλογο, απλά μου αρκούσαν γιατί το λίγο σου ήταν περισσότερο από πολλά πολύ.

Μια στιγμή μαζί σου να σου μιλήσω για όνειρα και θέλω. Λίγο πριν το πρέπει μου λίγο μετά το δικό σου. Μια στιγμή ακόμα να κλέψω ‘ενα χαμόγελο σου κι ένα βλέμμα σου….

About the author

mm

Πρίνσες Αφρούλα Ντολόρες

Ονομάζομαι Πρίνσες Αφρούλα Ντολόρες! Λατρεύω το τσιγάρο και ποτέ μα πότε δεν λέω όχι σε μια κρύα μπυρίτσα! Mείνετε συντονισμένοι για τα υπόλοιπα!!
❤ you all...

Leave a Comment