Συμβουλές

Τι και αν σου λένε ότι δεν μπορείς…

Light on end of train tunnel representing new life and success concept
mm
Γράφτηκε από Τζέλα Δελαφράγκα

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που θα βρεθούμε με ανθρώπους που για κάποιο λόγο, είτε από προσωπική εμπάθεια, είτε γιατί είναι γενικά έτσι από την φύση τους, που θα γυρίσουν και θα μας πουν δεν μπορείς, δεν θα τα καταφέρεις, άστο καλύτερα…

Επειδή λοιπόν έχω συναντήσει τέτοιους ανθρώπους,  που τις περισσότερες φορές είναι από αυτούς που είναι τοξικοί για εμάς και δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να σου δώσουν, ένα έχω να σας πω… Αν σου πει κάποιος δεν μπορείς πείτε του «κοίτα με για να μαθαίνεις!!!»

Όλοι μας έχουμε σε ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με όλες τις πτυχές της ζωής. Σίγουρα δεν θέλουμε άτομα που τις τρέφουν περισσότερο και προσπαθούν να μας ρίξουν το ηθικό. Όταν όμως βρισκόμαστε σε αυτή την θέση μην αφήνετε κανέναν κ τίποτα να σας πει ότι δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε. Ακόμα και αν σας γεμίσουν προσωρινά με αμφιβολίες, μην το βάλετε κάτω!!!

Για κάποιο λόγο έχουμε άπειρη δύναμη όταν πραγματικά χρειάζεται και πραγματικά μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά, πολύ περισσότερα από ότι πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι, χωρίς κατ ανάγκη να είμαστε οι πιο δυναμικοί χαρακτήρες. Πιστέψτε με, η ικανοποίηση ότι τα έχετε καταφέρει και το μάθημα που δίνετε τόσο στον εαυτό σας όσο κ στους άλλους είναι το καλύτερο αναβολικό που υπάρχει.

Μην αφήνετε κανέναν να σας ορίσει τις δυνατότητες σας…. Έχετε άπειρες!!!
Τα φιλιά μου…

About the author

mm

Τζέλα Δελαφράγκα

Ονομάζομαι Τζέλα Δελαφράγκα μα δεν έχω φράγκα! Αγαπώ την Μόδα και το κους-κους! Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία! τα Φιλιά μου!!!

Leave a Comment